Πληρωμες

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

 

Αντικαταβολή

  • Με Αντικαταβολή, δείτε τα κόστη εδώ
    H Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 499€ . Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία.

 

Κάρτα

  • Με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένη σας κάρτας Visa, MasterCard, Maestro και Diners. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών  της τράπεζας Πειραιώς και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

 

Pay Pal

  • OnLine πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal.

 

 

Τράπεζα

  • Η κατάθεση / έμβασμα πραγματοποιείται στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό με αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας και το όνομα σας.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΙΩΓΑΣ

Τράπεζα Πειραιώς GR0401719110006911167108983

Τράπεζα Εθνική GR8001101500000015001615358

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας μέσω IRIS. συμπληρώνοντας το ΑΦΜ 077251362, επωνυμία Βασίλειος Ζιώγας.

 

Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής “Τραπεζική Κατάθεση“. Καταθέτετε το χρηματικό ποσό στον παραπάνω λογαριασμό της εταιρίας.

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το enjoyfree.gr . Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με την εμφάνιση του ποσού στον αντίστοιχο λογαριασμό.

 

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, καταθέστε το χρηματικό ποσό απευθείας στην συνεργαζόμενη τράπεζα.

 

0