Σχετικα με εμας

Καλωσορίσατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Enjoyfree!

 

Προσφέρουμε βιολογικά προϊόντα, πλούσια σε θρεπτική αξία και ωφέλιμες ιδιότητες, σε όλο τον κόσμο που ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή ή αναζητεί τρόπους για να προστατεύσει την υγεία του.

Τα βιολογικά προϊόντα που θα βρείτε εδώ είναι επιλεγμένα με προσοχή έτσι ώστε να πληρούν τις μεθόδους και τους όρους ηθικής της βιολογικής καλλιέργειας και να υπόκεινται στα κριτήρια της αρχής του Δικαίου Εμπορίου (fairtrade).

 

Οι προμηθευτές μας φέρουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς (Soil Association, Ecocert, AB, EU Agriculture, Demeter, Cosmébio, ICEA, CCPB, AbCert και άλλα) και πάνω από όλα δημιουργούν τρόφιμα από τα καλύτερα συστατικά, βρισκόμενοι δίπλα στους καλλιεργητές και δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στον άνθρωπο, τη φύση και το περιβάλλον.

 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορεί κάποιος να βρει μια μεγάλη γκάμα από Τρόφιμα και Ροφήματα, Υπερτροφές, Σπόρους για φύτρα, Προϊόντα Vegan, Raw, Activated, Συμπληρώματα διατροφής και τονωτικά Φυτικά Μείγματα, που καλύπτουν απλές καθημερινές ή ειδικές διατροφικές ανάγκες. Επίσης, μπορείτε να βρείτε Βρεφικές Φόρμουλες Γάλακτος, Βρεφικές τροφές, Παιδικές τροφές, προϊόντα Προσωπικής Περιποίησης, Αιθέρια Έλαια, φυσικά Απορρυπαντικά και Συσκευές για το σπίτι.

 

Η γκάμα μας εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα προϊόντα για να ικανοποιήσουν κάθε διατροφική ανάγκη και να προσφέρουν πολλές επιλογές σε όσους αναζητούν νέες, θρεπτικές τροφές.

 

Η αγάπη μας για την προώθηση της καλής υγείας και της υγιεινής διατροφής συνεχίζεται…!

Είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε σχετικά με νέα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να βοηθήσουμε στην κάλυψη των διατροφικών αναγκών σας με το δυνατόν καλύτερο τρόπο τόσο διατροφικά και από άποψη υγείας όσο και οικονομικά.

 

Με γνώμονα πάντα την ασφάλεια σας, φέρνουμε τα καλύτερα προϊόντα της εγχώριας αλλά και ξένης αγοράς τόσο σε συσκευασμένα τρόφιμα ξηράς τροφής όσο και σε κατεψυγμένα και γλυκά που θα βρείτε στο φυσικό μας κατάστημα.

0